Breinrust Academy

Breinrust Academy Breinvriendelijk

De Breinrust Academy biedt organisaties een inspirerende, rustgevende en breinvriendelijke vergaderlocatie. We verwelkomen jou en je collega’s graag in een van onze zalen voor een vergadering in een begeesterende setting.

De vergadermogelijkheden:

  • kleine zaal (tot 4 personen)
  • grote vergaderzaal (tot 12 personen)
  • toren in de tuin (tot 4 personen)
  • terras (tot 12 personen)

Meer weten over onze inspirerende vergaderlocatie?

Breinvriendelijke voeding en activiteiten

Wil je de beleving van je vergadering in een breinvriendelijke omgeving een extra impuls geven? Dan voorzien we voor jou graag gezonde, breinvriendelijke voeding die extra energie geeft. Bovendien kun je je vergadering in de Breinrust Academy combineren met een breinvriendelijke activiteit zoals wandelen of een spelletje petanque om actief mentaal te ontspannen.

Breinvriendelijk

Bekijk ook eens de rest van ons aanbod:

Breinvriendelijk

Organisaties

Breinvriendelijk verbetert het welzijn op het werk. We koppelen medische expertise aan jarenlange hr-ervaring en boeken zo sterke resultaten.

Breinvriendelijk

Individuen

Breinvriendelijk helpt je met een multidisciplinaire en medisch onderbouwde aanpak om meer balans te krijgen in je leven en zo je welzijn te vergroten.

Breinvriendelijk

Breinrust Academy –
Samen onthaasten

De Breinrust Academy is de ideale plaats om alleen of in het gezelschap van gelijkgestemden te onthaasten en helemaal tot rust te komen.