De kracht van Breinvriendelijk zit in de sterke combinatie van een authentieke hr-specialist, een oplossingsgerichte huisarts en een multidisciplinair team van experts.

Breinvriendelijk

Dana Paris

Een doelgerichte en positieve hr-specialist

Mijn drijfveer

Het is mijn missie om met Breinvriendelijk medewerkers van organisaties en individuen te helpen om breinvriendelijker te leven en meer balans te vinden. Ik wil hen laten terugkeren naar zichzelf en hen leren om via actieve mentale ontspanning vriendelijk te zijn voor hun brein. Zo zullen ze zich beter in hun vel voelen en dynamischer, daadkrachtiger en ondernemender in het leven staan.

Mijn breinvriendelijke leven

Breinvriendelijk leven is voor mij absoluut nodig, maar het blijft ook een hele uitdaging. Ik leef breinvriendelijk door de dingen te doen die me energie en voldoening geven, zoals werken in de tuin, samen tafelen en mij omringen met de mensen die ik liefheb. Daarnaast bereik ik mentale rust door mij in het weekend bewust af te zonderen van digitale informatiebronnen. Zo creëer ik de recuperatietijd die mijn brein nodig heeft na een drukke werkweek.

Peter Breinvriendelijk

Peter Willems

Een empathische, analytische en veelzijdige huisarts

Mijn drijfveer

Ik streef ernaar om met Breinvriendelijk medewerkers van organisaties en individuen te helpen om dynamische mensen te worden die hun talenten benutten en volledig in balans zijn met zichzelf. Ik wil een stukje bijdragen aan het geluk van anderen door hen te leren om meer verbonden te zijn met zichzelf en hun omgeving, en zo veerkrachtiger te staan in onze huidige maatschappij. Zowel fysiek en mentaal als sociaal.

Mijn breinvriendelijke leven

Vriendelijk zijn voor je brein is essentieel om gelukkig en sterk door het leven te gaan. Als huisarts weet ik hoe belangrijk mentale rust en ontspanning voor je gezondheid zijn. Daarom maak ik tijd om te onthaasten en in contact te komen met de natuur, maar ook met anderen. Ik geniet ervan om te praten met mijn gezinsleden rond een kampvuur in onze tuin, en kwaliteitsvolle momenten zonder smartphone of tablet te creëren. Dat is mijn manier om breinvriendelijk te leven.

Bekijk ook eens ons aanbod:

Breinvriendelijk

Organisaties

Breinvriendelijk verbetert het welzijn op het werk. We koppelen medische expertise aan jarenlange hr-ervaring en boeken zo sterke resultaten.

Breinvriendelijk

Individuen

Breinvriendelijk helpt je met een multidisciplinaire en medisch onderbouwde aanpak om meer balans te krijgen in je leven en zo je welzijn te vergroten.

Breinvriendelijk

Breinrust Academy –
Samen onthaasten

De Breinrust Academy is de ideale plaats om alleen of in het gezelschap van gelijkgestemden te onthaasten en helemaal tot rust te komen.

Breinrust Academy Breinvriendelijk

Breinrust Academy –
Inspirerende vergaderlocatie

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Ontdek de belevenisvolle en rustige setting van de Breinrust Academy in Kasterlee.