Organisaties

Breinvriendelijk

Komen jouw medewerkers met plezier naar het werk?
Presteren ze optimaal?
En bied je hen kansen op een duurzame en energieke loopbaan?

Breinvriendelijk helpt je om je organisatie breinvriendelijk te maken en zo het welzijn van je medewerkers te verbeteren. We streven samen naar een duurzame gedragsverandering. Zo verkleinen we de kans op stress of burn-out, en vinden je medewerkers meer voldoening, energie en plezier in hun werk.

Wil je inzetten op meer welzijn op het werk?

Meer welzijn op het werk

In vier stappen bereiken we een duurzame verandering in je organisatie:

1. Analyseren

We maken een blauwdruk van de doelstellingen en de welzijnssituatie in je organisatie. Op basis van deze analyse bepalen we samen de gewenste situatie voor jouw breinvriendelijke organisatie.

2. Een breinvriendelijk traject opstellen

We werken een traject op maat van jouw organisatie uit. We gebruiken verschillende veranderingsmodellen én vertrekken vanuit onze ruime medische kennis en hr-expertise om zo tot meer welzijn in je organisatie te komen.

3. Evalueren

We zorgen voor een kwaliteitsvolle opvolging op basis van subjectieve en objectieve data. Zo ben je zeker dat de breinvriendelijke acties duurzaam in je organisatie verankerd zijn. 

4. De verandering versterken

We bouwen een community van breinvriendelijke ambassadeurs in je organisatie en bekijken verschillende mogelijkheden om de resultaten van de verandering te versnellen of versterken.

Voor organisaties Breinvriendelijk

Bekijk ook eens de rest van ons aanbod:

Breinvriendelijk

Individuen

Breinvriendelijk helpt je met een multidisciplinaire en medisch onderbouwde aanpak om meer balans te krijgen in je leven en zo je welzijn te vergroten.

Breinvriendelijk

Breinrust Academy –
Samen onthaasten

De Breinrust Academy is de ideale plaats om alleen of in het gezelschap van gelijkgestemden te onthaasten en helemaal tot rust te komen.

Breinrust Academy Breinvriendelijk

Breinrust Academy –
Inspirerende vergaderlocatie

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Ontdek de belevenisvolle en rustige setting van de Breinrust Academy in Kasterlee.