Onze missie

Breinvriendelijk helpt je om thuis én op het werk zorg te dragen voor je energie en je mentale welzijn. We begeleiden en ondersteunen je voor een duurzame, breinvriendelijke verandering in je levensstijl waarbij je je professionele, persoonlijke en sociale doelen bewuster en efficiënter kunt waarmaken.

Breinvriendelijk streeft ernaar om organisaties te ontwikkelen, personen te ontplooien en samen te laten onthaasten in de Breinrust Academy. We zetten met onze aanpak breinvriendelijkheid centraal en zorgen ervoor dat je niet almaar méér moet doen om efficiënter te presteren en bewuster te leven. We coachen en trainen je om actief actie te ondernemen voor een breinvriendelijke levensstijl in momenten van volle actie en van rust.

Onze visie

In onze huidige maatschappij ervaren we almaar meer prikkels en druk. Ons brein krijgt op ons werk en in onze vrije tijd steeds minder rust. Bij Breinvriendelijk willen we je bewust maken van de impact daarvan op je gezondheid en levenskwaliteit. We willen je actief actie laten ondernemen en begeleiden naar een brein in balans. Zo kun je je persoonlijk, professioneel en sociaal beter ontplooien en je doelen efficiënter bereiken.

We zijn ervan overtuigd dat een breinvriendelijke leef- en werkomgeving leidt tot een kwaliteitsvoller leven en een werkinvulling waarvan de meerwaarde niet alleen voor jezelf, maar ook voor de maatschappij tastbaar is.   

Bekijk ook eens ons aanbod

Breinvriendelijk

Organisaties

Breinvriendelijk verbetert het welzijn op het werk. We koppelen medische expertise aan jarenlange hr-ervaring en boeken zo sterke resultaten.

Breinvriendelijk

Individuen

Breinvriendelijk helpt je met een multidisciplinaire en medisch onderbouwde aanpak om meer balans te krijgen in je leven en zo je welzijn te vergroten.

Breinvriendelijk

Breinrust Academy –
Samen onthaasten

De Breinrust Academy is de ideale plaats om alleen of in het gezelschap van gelijkgestemden te onthaasten en helemaal tot rust te komen.

Breinrust Academy Breinvriendelijk

Breinrust Academy –
Inspirerende vergaderlocatie

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Ontdek de belevenisvolle en rustige setting van de Breinrust Academy in Kasterlee.